Hierin onderscheidt TouchPro® stoelmassage zich

  TouchPro® stoelmassage duurt precies 15 minuten. Dat heeft een reden. Rond de 13e minuut gaat de cliënt slaaphormoon aanmaken. Juist rond die tijd start de activerende fase van de massage zodat men daarna verkwikt weer aan het werk kan gaan. Zou de masseur te lang doorgaan dan duurt het langer voordat het beoogde effect, verkwikt- en alertheid, er is. Daarom is het zo geschikt bij bedrijven.
Zie korte en lange termijn effecten.

  Een ander onderscheid is dat TouchPro® stoelmassage volgens een kata werkt, zijnde een vaste volgorde. Daardoor is het ook goed wetenschappelijk te onderzoeken en dat is ook gedaan. Zie ook hier.

  Omdat de masseur niet meer na hoeft te denken over de volgorde van de massage, kan deze zich nóg beter richten op wat er gebeurt bij de cliënt en daarop anticiperen.

  In de opleiding TouchPro® stoelmassage wordt veel aandacht besteed aan de ergonomische kant voor de stoelmasseur, zodat deze met gemak tot wel 20 stoelmassages per dag kan geven zonder zelf lichamelijke klachten te krijgen.

  TouchPro® stoelmassage werkt met een licentiesysteem. Dat wil zeggen dat de masseurs elk jaar een zogenaamde supervisiedag volgen waarbij de techniek wordt aangescherpt. Zo blijven we werken aan het finetunen van de techniek en blijft de kwaliteit hoog.

Samenvattend maakt het, dat stoelmassage met name geschikt is om bij bedrijven toe te passen. Zie voor meer toepassingen.