Incompany TouchPro® Stoelmassage

Wij bieden u een InCompany opleiding aan tot professioneel stoelmasseur .Wij zijn ervan overtuigd dat deze opleiding en de stoelmassages waarde hebben voor uw bedrijf.

Leid uw eigen medewerkers op tot stoelmasseur

Bijna iedere organisatie beschikt wel over mensen die het leuk vinden om te masseren of op zoek zijn naar een uitdaging. Benut het potentieel binnen uw eigen organisatie en leid uw eigen medewerkers op tot professioneel TouchPro® stoelmasseur. Zo beschikt u altijd over gediplomeerde stoelmasseurs die helpen om collega’s en de organisatie duurzaam vitaal te houden. Of u helpt uw medewerkers op weg naar een nieuwe carrière.

Inhoud Incompany cursus

  • Uw medewerkers krijgen een bewezen kwalitatief goede TouchPro® massagetechniek aangeleerd*.
  • Onderscheidend van vele andere opleiders krijgt ook de ergonomische kant voor de stoelmasseur veel aandacht.
  • Enige ervaring met masseren is een pré.
  • 3 aansluitende lesdagen en na ± 6 weken 1 terugkomdag.
  • Lestijden van 09:00 tot 17:00 uur inclusief koffie/thee en lunch.
  • Cursisten krijgen lesboek en instructiefilm.
  • Gebruik van een speciale massagestoel tijdens de cursus t/m de terugkomdag.
  • Inclusief 100 hoofddoekjes en flesje ontsmettingsvloeistof.
  • Cursisten oefenen binnen uw organisatie op elkaar en collega’s.
  • Het examen staat los van dit aanbod (door andere docent om objectiviteit te waarborgen) evenals de licentie.

*TouchPro® stoelmasseurs hanteren de wetenschappelijk op werkzaamheid bewezen TouchPro® stoelmassagetechniek. Er zijn onderzoeken gedaan in 1998 (bron: University of Miami School of Medicine), in 2002 (Drs.F.de Bresser en Dr.C.Joling) en 2012 (McMaster Universiteit). Wilt u meer weten over deze wetenschappelijke onderzoeken neem dan contact met ons op.

Hoeveel u voor deze cursus betaalt, bepaalt u zelf

De bedoeling van deze incompany cursus is om 4 tot 6 medewerkers op te leiden, zodat zij in uw bedrijf kunnen oefenen en na hun examen kunnen werken als TouchPro® stoelmasseur.
Normaliter kost deze cursus € 1000,- p.p incl. gebruik massagestoel. In dit aanbod bepaalt u zelf achteraf de waarde van de cursus.
Wel vragen wij u ruimte en catering te faciliteren tijdens de cursusdagen én voor stoelmassagescholing op latere momenten verspreid over het jaar (ongeveer 4 dagen).

Stoelmassage en belastingdienst

Vitaliteit wordt steeds belangrijker binnen bedrijven en organisaties. De overheid (link naar belastingdienst) stimuleert dat. Stoelmassage is een middel om duurzame inzetbaarheid te bevorderen en staat los van het forfait van de WKR. Meer interessante informatie vindt u hier.

Een stoelmassage ervaren? Meer informatie

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over dit aanbod en misschien wilt u eerst een stoelmassage ervaren. Graag gaan wij met u in gesprek om nadere toelichting te geven. Bel of mailt u ons gerust voor meer informatie.